В началото на март в медиите се появи изгубената пътна карта

...
В началото на март в медиите се появи изгубената пътна карта
Коментари Харесай

Владислава Пеева, журналист: Само службите могат да кажат дали пътната карта на „Турски поток“ е автентична

В началото на март в медиите се появи изгубената пътна карта за построяването на продължението на газопровода " Турски поток " през българска територия до Сърбия. Строежът започна в началото на 2019 година след търг за запазване на потенциала на бъдещата тръба, а по-късно и с търговете за градежа. Възложителят в лицето на държавната компания " Булгартрансгаз " взе редица заеми и задлъжня с над 2 милиарда лева. Темата разяснява Владислава Пеева, журналист от Mediapool.

 

Никой, с изключение на може би службите, не може да каже дали този документ е достоверен. Оригинален документ по този начин и не беше открит през годините.

Още по времето на кабинета „ Петков “ от ДАНС бяха дали едно копие. Никой не разбра по какъв начин са се сдобили с него.

Преди дни изтекоха документи от хакната поща на непосредствен до съветски политик, който на собствен ред е непосредствен до Путин. Отново достоверността на тази карта няма по какъв начин да бъде потвърдена все още, в случай че не се направи експертиза. Макар че аз не знам по какъв начин може да се направи експертиза на хакнат електронен документ.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР